V piatok 8. marca sa opäť vráti Hudba bez bariér – benefičné podujatie, ktoré sa z rok na rok teší stále väčšej popularite a obľúbenosti i návštevnosti.

Po plejáde najznámejších mien, ktoré svojimi koncertmi podporili túto akciu v minulých rokoch (Celeste Buckingham, Katka Knechtová, Sima Martausová, Polemic či Dara Rolins), sa tentokrát na pódiu Hudby bez bariér poprvýkrát predstavia aktuálna i predošlá víťazka Československej SuperStar Tereza Mašková a Emma Drobná ale i mnohé ďalšie známe tváre.

Každoročná hudobná benefícia Hudba bez bariér sa tento rok vracia už v poradí piaty krát. Tentokrát vypukne obľúbená hudobná párty 8. marca – rovnako ako vlani v Liptov Aréne Tatralandia.

 

Máme veľkú radosť, že naše podujatie si nachádza každý rok stále viac a viac priaznivcov. Dôkazom je okrem iného aj fakt, že pred pár dňami sa nám úplne vypredali miesta na sedenie. Stále však ostávajú v predaji vstupenky na státie,” informuje zakladateľ a organizátor podujatia, Miroslav Buľovský.  Rovnako sa tešíme, že medzi osobnosti, ktoré nás podporujú, v tomto roku pribudnú nové mená, napríklad obe posledné víťazky SuperStar, Emma Drobná a Tereza Mašková,” dodáva.

 

„Každoročne spievam na mnohých benefíciách a veľmi rada podporím dobrú vec, ak tým niekomu pomôžem. Som rada, že tento rok do zoznamu mojich benefičných vystúpení pribudne aj Hudba bez bariér Občianskeho združenia Parasport24. Teším sa na Vás!” pozýva na svoj koncert Emma Drobná.

„Na benefíciách vystupujem obzvlášť rada. Charitatívne podujatia majú celkom inú, výnimočnú atmosféru. Obzvlášť to cítim pri benefíciách, ktoré organizátori robia už niekoľko rokov – cítiť okolo nich komunitu a neskutočne silnú, pozitívnu energiu a chuť do života. Hudba bez bariér bude, myslím podobný prípad – moji kolegovia, ktorí na nej v minulosti vystupovali, na ňu spomínajú s veľkou radosťou. Teším sa!“ pridáva sa Tereza Mašková.

 

Prvýkrát sa v line-upe podujatia objavuje tiež objav šou Česko-Slovensko má talent Adéla Radimcová.

Pre veľký úspech sa návštevníci rovnako ako vlani opäť môžu tešiť na vystúpenie Folklórneho súboru Majerán Liptovský Hrádok. Medzi účinkujúcimi nebude chýbať spevák Martin Harich, ktorý je každoročne stabilnou súčasťou line-upu Hudby bez bariér. Rovnako sa predstaví aj Bekim, ktorý sa už tiež stáva jednou z dlhoročných tvárí podujatia a vlani musel zo zdravotných dôvodov svoj koncert na Hudbe bez bariér zrušiť. Návštevníci sa môžu tešiť aj na skupinu Peter Bič Project, ktorá už taktiež v minulosti na Hudbe bez bariér vystúpila. Súčasťou tohtoročného programu Hudby bez bariér bude tiež prekvapenie spod Kráľovej hole…

 

 „Začali sme jedným malým koncertom s dvomi interpretmi a dnes je Hudba bez bariér akcia, kde pravidelne tvoríme skvelý hudobný program s tými najlepšími slovenskými a už aj skvelými českými spevákmi či skupinami,“ spomína na začiatky a zrod podujatia jeho organizátor Miroslav Buľovský. „Dôležité je, sledovať nedostatky z predošlých akcií, poučiť sa z nich a vyberať si na spoluprácu tých správnych. Som veľmi vďačný za všetkých z realizačného tímu, lebo keď chcete robiť dobré veci, treba ich robiť s dobrými a ja ich okolo seba určite mám,“ dodáva a jedným dychom odpovedá, ako vidí budúcnosť a ďalší vývoj Hudby bez bariér: „S projektom Hudba bez bariér ostávame v Liptov Aréne a verím tomu, že na veľa rokov, z čoho chceme vytvoriť tradíciu. Majitelia haly nám pripravujú tie najlepšie podmienky, za čo sme veľmi vďační. My im aj z vďaky budeme veľmi radi každý rok pripravovať tú najlepšiu hudobnú benefíciu so stupňujúcou kvalitou pre ľudí, ako aj pre ciele tohto projektu. Výťažok z akcie bude opäť pomáhať tým správnym smerom a na koncerte budete vidieť aj to, ako bol použitý výťažok z poslednej Hudby bez bariér,“ dodáva Miroslav Buľovský.

 

Vstupenky na podujatie Hudba bez bariér sú v predaji na webe: https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/hudba-bez-barier-2019-03-08/

Spoluorganizátorom podujatia je Liptov aréna Tatralandia.