Najlepšia hudba na jednom pódiu oznamuje termín, prvé mená a spúšťa predaj vstupeniek.

Celeste Buckingham, Katka Knechtová, Sima Martausová, Polemic, King Shaolin, Martin Harich a ďalší na jednom pódiu… Veľký koncert osobností Hudba bez bariér sa opäť vráti v marci 2018. Organizátori v týchto dňoch spúšťajú predaj vstupeniek a prezrádzajú prvé detaily o pripravovanom podujatí.

Hudba bez bariér zverejňuje prvé dôležité informácie o svojej blížiacej sa jarnej edícii. Tentokrát sa obľúbená hudobná “party” vráti v marci, konkrétne v piatok 23. 3. 2018.


Zatiaľ čo predchádzajúce ročníky podujatia sa uskutočnili v Bratislave a v Banskej Bystrici, nadchádzajúca edícia sa bude konať v priestoroch Liptov arény Tatralandia.

Štvrté pokračovanie Hudby bez bariér podporia svojím vystúpením viaceré osobnosti, ktoré toto podujatie koncertmi podporujú už tradične každý rok: speváčky Celeste Buckingham a Sima Martausová, spevák Martin Harich, kapely Polemic a King Shaolin a gitarista Dávid Bílek.

Prvýkrát sa v line-upe podujatia objavuje meno speváčky Katky Knechtovej: www.youtube.com/watch?v=SMVOwfBuj_8 či muzikálovej herečky Kataríny Ivankovej, ktorá vystúpi spoločne s Folklórnym súborom Majerán Liptovský Hrádok. Mená ďalších účinkujúcich organizátori zverejnia neskôr.

„Veľmi sa tešíme, že v roku 2018 pribudnú medzi osobnosti, ktoré nás podporujú, ďalší úžasní umelci, tentokrát to budú krásne a talentované dámy, speváčky. Sme radi, že vďaka všetkým týmto umelcom i vďaka našim partnerom môžeme pomôcť rodinám a jednotlivcom sociálne či zdravotne hendikepovaným, ktorých navštívime v lete priamo v ich domovoch na ďalšom ročníku nášho najväčšieho charitatívneho cyklistického podujatia Parasport24 Tour 2018,“ dodáva organizátor Hudby bez bariér Miroslav Buľovský na margo každoročného športového podujatia, ktoré má taktiež pod patronátom.  Práve počas letného charitatívneho cykloturné bude rozdaný výťažok zo vstupného z koncertu Hudba bez bariér tým, ktorí to najviac potrebujú – hendikepovaným ľuďom, ktorých prostredníctvom podobných podujatí občianske združenie Parasport24 podporuje už dlhé roky. „Srdečne pozývame všetkých priaznivcov dobrej hudby a zábavy 23. marca do Liptov arény, kde sa na jednom pódiu spojí bez bariér množstvo hudobníkov, spevákov a žánrov hudby. Dobrú párty môžu spojiť s poslednou lyžovačkou v Jasnej alebo s kúpaním v Tatralandii,“ dodáva Miroslav Buľovský.

Spoluorganizátorom podujatia je Liptov aréna Tatralandia.

Vstupenky na podujatie Hudba bez bariér sú v predaji na webe Gopass.sk