300/4 = spolu – 300 km za 4 dni spolu, aby sme pomohli

5. ročník jednej z najväčších charitatívnych akcií na Slovensku je už 4 týždne skončený a my už vieme aj jeho výsledky cieľov.

Spoločne so všetkými partnermi, hendikepovanými stálicami a známymi osobnosťami tohto projektu, sme urobili znovu raz niečo veľké. Veľké aj vďaka tomu, že sa o akcii rozprávalo neustále v troch najväčších televíziách na Slovensku, TV JOJTA3TV Markízaa regionálne televízie ako TV Reduta, Levočská TV, TV Dolný Kubín, TV Liptovský Mikuláš, TV Liptovský Hrádok IT Považská Bystrica, TASR, Nový čas, Týždenník Život a mnoho iných médií.

lucka 1Pomohli sme 10. rodinám a 42. jednotlivcom počas trasy, darmi od spoločností WhirpoolThermál Park BešeňováKúpele Trenčianske TepliceIntersport,  Aquapark Dolný Kubín v hodnote 5.000,- Eur.

Získali sme aj niekoľko financií, ktoré budú použite na kúpu športových zariadení pre jednotlivých hendikepovaných ľudí a to v hodnote takmer 8.000,- Eur.

O všetkých týchto aktivitách vždy informujeme na našej stránke parasport24.com a na našom FB profile http://www.facebook.com/Parasport24 .

Celú cestu nás sprevádzal autobus so spoločnosti Eurobus a aj vďaka ním bola akcia na profesionálnej úrovni.

Verím, že aj o rok pri 6. ročníku budete s nami a pomôžeme znovu a aj o niečo viac.

Štart 6.ročníka je 24.6.2013 o 9:15 z pred radnice v Levoči.