SRDCE PRE DETI 2012

Projekt Nového času s podporou TV JOJ

Každý rok sa o.z. parasport24 snaží organizovať rôzne projekty pre hendikepovaných ľudí. Na konci roka naša snaha vrcholí a my sa aj tento rok usilujeme naše aktivity zväčšovať a to aj vďaka veľkej pomoci a aktívnej spolupráci s našimi partnermi. Tento rok je to benefičná a charitatívna akcia, ktorú si pod patronát vzala TV JOJ.  Za možnosť byť súčasťou tohto krásneho podujatia vďačíme najmä riaditeľovi spravodajstva a publicistiky Rolandovi Kubinovi. Po jednom stretnutí sme našli okamžite spoločnú reč a zapojili sme do projektu nášho člena Martina Joppu.

vbj_1629mKeďže v TV JOJ Martinov príbeh poznajú a vidia ako sa optimisticky vyvíja jeho život, rozhodli sa vďaka jeho životnému elánu osloviť a dodať silu ľuďom na celom Slovensku. Vďaka tomuto projektu je to tá najlepšia cesta.

Aby sme pomohli aj ďalším, ktorých je v našom okolí mnoho, parasport24 a TV JOJ sa dohodli a podarila sa dobrá vec za účasti osobností a ľudí, ktorí majú chuť pomáhať tým, ktorí to naozaj potrebujú.

Pozerajte už 2.12. na TV JOJ a uvidíte čo sa podarí urobiť pre ľudí z parasport24 aj vďaka známym osobnostiam Majke Demitrovej, Katke Višňovskej, Martinovi Joppovi a Mirovi Šatanovi…….