Písalo sa, že rok 2012 bude rok plný zmien a v parasport24 to tak aj vnímame.

Niekoľkým rodinám sme zmenili chod domácnosti k lepšiemu vďaka nášmu partnerovi spod tatier – spoločnosti Whirlpool, niekoľkých ľudí sme urobili spokojnými v Kúpeľoch Trenčianske Teplice, mnoho detí a aj dospelých sme obliekli do športového oblečenia Intersport a v neposlednom rade sme vďaka veľkému projektu Nového času a TV JOJ – Srdce pre deti s bojovníkom Martinom Joppom zabezpečili ďalších 5 handbikov pre ľudí z našich radov hendikepovaných. Veríme, že sa ich podarí stihnúť vyrobiť do ďalšej cyklistickej sezóny a aj náš pelotón sa rozrastie o tých, pre ktorých sa celá akcia organizuje.

Vďaka týmto našim partnerom a mnohým iným, spolupráci s inými veľkými projektmi, sme za 1 rok pomohli v rekordnej sume 30.000 €.

Do roku 2013 by sme sa mohli staviť v stávkovej kancelárii Tipsport.sk, že tú sumu prekonáme – minimálne sľubujeme, že pre to urobíme všetko, čo bude v našich silách.

Máme pripravené jednoduché súťaže o ceny ako sú dovolenky s Firotour.sk, kúpeľné pobyty v Trenčianskych Tepliciach a Gino Paradise Bešeňová, športové ceny od  Intersport a ďalšie skvelé veci od našich ďalších partnerov.

6. ročník budúcoročnej cyklistiky má svoj dátum a my okrem podpory ďalších hendikepovaných máme pre kohokoľvek prekvapenie napríklad v podobe koncertu zvučného mena. Do pedálov s nami prisľúbila dupať aj úžasná Katarína Landlová – finalistka ČSMT. Popri tom sme sa dohodli s partnerskými mestami o veľkej podpore ich škôl. Jednoducho, máme naplánovaných veľa veľkých vecí  a veríme, že nesklameme nikoho z Vás a bude nás viac aj na našom FB tíme http://www.facebook.com/Parasport24

autor: MB

korekcia: NŠ