Ďalšia akcia s pomocou pre druhých…….
Piknik&Bike bez bariér prilákal na cyklotrasy Bratislavského kraja hendikepovaných optimistov aj známe osobnosti. Takmer 50 kilometrovú trasu aj v horúcom počasí zvládli bez problémov a v cieli trasy ich už čakali stovky piknikujúcich.

Augustový Piknik&Bike bez bariér je pokračovaním našich dlhodobej podpory hendikepovaných. Spojenie cyklistov a hendbajkerov sa ukázalo ako skvelý nápad,“

Cyklopelotón hendikepovaných športovcov, cyklistov známych osobností odštartoval v sobotu 8.8. o 10:00 primátor Stupavy Roman Maroš. Viac ako 48 km dlhú trasu v 37 stupňoch zdolalo viac ako 40 cyklistov. Počas trasy zastavili na Cyklomoste slobody a na námestí pri soche M. R. Štefánika na brehu Dunaja nákupné centrum Eurovea, kde sa k pelotónu pripojili ďalší cyklisti. Do cieľa trasy – areálu Divoká Voda v Čunove, dorazili za aplauzu návštevníkov podujatia Piknik&Bike. Podujatím sprevádzala Bibiána Ondrejková a športový tréner Martin Šmahel.

Napriek extrémnym horúčavám sa prišli na Divokú vodu schladiť stovky návštevníkov, ktorých okrem piknikovej atmosféry lákali aj vodné športy. Nielen malých, ale aj veľkých zabával Šašo Jašo. Vystúpili The BackWards, so známymi hitmi kapely The Beatles a neskôr aj Katarína Landlová & band. Počas celého dňa prebiehala tombola, ktorá potešila nielen súťažiacich, ale aj hendikepovaných. Za OZ Parasport24, na čele s Miroslavom Buľovským odovzdalo spoločne so zástupcom Bratislavského samosprávneho kraja Jánom Keselým, poukaz v hodnote 1.000,-€ pre malého Matthiaska. Podporení finančne sumou 400,-€ boli ďalší traja hendikepovaní optimisti na rozvoj ich rekreačného športu. Piknik&Bike bol a bude bez bariér! Výnimočná sobota plná radosti, úsmevov a dávania, o tom bol Piknik&Bike 8.8.2015.

Táto skvelá akcia pomohla aj ku kúpe ďalšieho handbiku pre našu členku Zuzku Rísovú a takto sme jej ho odovzdali:

Veľké ďakujem patrí za handbike nadácii TA3 a partnerom akcie: Swan, Vodohospodárska výstavba š.p., Hotel BratislavaCoca Cola SlovenskoNutrend a Intersport.