Objednávame ďalšie handbikes aj vďaka nadácii Pontis a rôznym prepojeniam, vďaka ktorým dokážeme efektívne urobiť radosť minimálne 5. novým hendikepovaným kamarátom.

Jeden takýto ,,stroj,, stojí v základnej výbave necelých 5.tisíc Eur a tak je jasné keď ho neprepláca poisťovňa ani centom, že si ho môže len málo kto dovoliť.

img_1353277364906Keďže sa nám stále viac darí podporovať rekreačný šport a spájať rôzne projekty, rôznych ľudí, rôzne spoločnosti, môžeme už v jarných mesiacoch podporiť nových hendikepovaných ľudí, vo veľmi vysokej hodnote zo žiadostí ktoré nám stále chodia.

Priemerne za rok si takto dovolí bežný hendikepovaný človek na rekreačné športy kúpiť niečo také, len jeden. Mnohý sa snažia rôznymi žiadosťami od nadácií, čo je dosť zložitý spôsob.

My tým, že propagujeme tento šport na našej najväčšej športovej charitatívnej akcii ( http://www.facebook.com/photo.php?v=258334270956324&set=vb.168106523312433&type=3&theater ), sa môžeme pochváliť, že urobíme znovu výraznú podporu a posun k dostupnosti, takmer k nedostupného.

Tento rok v júni na 6. ročníku tejto cyklistickej akcie budú aj zástupcovia všetkých hlavných médií TV JOJ, TV Markíza, TA3 a RTVS, čím sa akcia stáva jedinečnou na Slovensku.

Buďte pri tom aj na http://www.facebook.com/Parasport24