Kto tvorí cyklistický tím v termíne od 28.6. – 2.7.2011:

Na projektoch s nami pravidelne spolupracujú aj populárne osobnosti slovenského spoločenského života a ajvďaka nim sa nám darí projekty výraznejšie propagovať v rôznych médiách.

Pozvanie na nasledujúci ročník už potvrdili Marian Lechan – Televízne Noviny TV Markíza, Erika Barkolová – Promi Noviny TV JOJ, Monika Bruteničová – Krimi Noviny TV JOJ, Ivan „Tuli“ Vojtek, Emanuel Hason, Ivan Jakeš – motokros, Peter Čambor – Športové Noviny TV Markíza, prof. Jan Grexa – humorista a historik športu, herec Přemysl Boublik, a Ján Mečiar -Noviny TV JOJ.

 Spolu s nimi za spoločnú vec bicyklujú aj hendikepovaní športovci, ktorí boli podporený aj našim združením aby mohli športovať a tým si aj život trochu spestriť : Marian Ligda, Lucia Rudyová, Dušan Pitonák, Julo Hutka, Peter Štefanides, Marek Kubačka, a Marek Hodor.

V tíme privítame aj cyklistov zo strany partnerov, ktorí podporia túto veľkolepú akciu a zároveň sa rozhodnú si to vyskúšať aj na vlastnej koži.

mapa

Účel celej cyklistiky

Naše projekty sú výnimočné zachovaním a rozvojom zručností i talentu telesne postihnutých ľudí v oblasti športových aktivít, ktoré im napriek zdravotnému hendikepu umožnia prejaviť nielen svoj telesný potenciál, ale aj vnútorný svet, ktorý sa stáva aj vďaka športu krajším.Hendikepovaných je mnoho a snažíme sa pomôcť čo najviac aj touto akciou takým, ktorí chcú dokázať ostatným, že sa od zdravých neodlišujú ničím a podarilo sa im v prvom radeso svojim hendikepom vyrovnať.

Zároveň počas akcie bude prebiehať verejná zbierka prostredníctvom skráteného darcovského SMS čísla, ktoré sa budeme snažiť čo najviac propagovať.

Program počas jednotlivých dní

Počas celej 5 dňovej trasy sú naplánované zástavky kde sme oslovili starostov a primátorov miest o spoluprácu a zároveň propagáciu našej akcie.

28.6. Červený Kláštor, Lendak, Smokovec, Štrbské pleso 70 km

29.6. Liptovský Hrádok, Liptovský Mikuláš, Bešeňová 75 km

30.6. Dolný Kubín, Terchová, Žilina 89 km

1.7. Bez veľkej zástavky až Trenčianske Teplice 110 km

2.7. Trenčín, Beckov, Nové Mesto Nad Váhom, Myjava 55 km

Pri každej zástavke zorganizujeme spolu s obcami program pre ľudí, aby mohli podporiť našu myšlienku formou verejnej zbierky a to nie len darcovskou SMS.

Spôsobom zakúpenia si výherných tiketov, kde hneď na mieste budú môcť vyhrať hodnotné cenný ktoré pre nich zabezpečíme od našich barterových partnerov.

Na konci 2.7. v meste Myjava ukončíme celú akciu pekným programom, ktorý samotné mesto bude mať už počas dňa

Na námestí vystúpia rôzne tanečné skupiny, Tomáš Bezdeda a iní.

Počas celého programu si budú môcť tak isto ľudia zakúpiť výherné tikety ktoré sa im môžu zúročiť v záverečnom žrebovaní o hodnotné ceny našich barterových partnerov.

Ukončenie bude v miestnom Hoteli kde za účasti športovcov, partnerov a médií slávnostne ukončíme celý 4.ročník tejtokrásnej a významnej akcie.

spodny