Cez Slovensko Na bicykli za 4 dni…

Začíname 6. ročník nášho cyklistického projektu

9.6. programom o 17:00 pri OC Madaras Spišská Nová Ves.

Pri tejto príležitosti Vás srdečne pozývame do http://ocmadaras.sk/program_centra.php , kde zažijete mnoho zážitkov s úžasnými ľuďmi v jedinečnom spojení.

Zahrá a zaspieva Vám finalistka Česko Slovensko má talent 2012 Katarína Landlová a Jakub Petraník.

Celú akciu moderujú Zuzana Vačková, Bibiana Ondrejková, český kúzelník a shouman Radek Bakalář a aj iní zúčastnení sa ku Vám radi prihovoria.

Je to jediná akcia, podporená všetkými Slovenskými TV, TV JOJ, TV MarkízaTA3 a RTVS súčasne, čím sa radí medzi najväčšie športové charitatívne akcie na Slovensku.

Čaká na Vás veľa prekvapení a možnosť vyhrať hodnotné dary, ako napríklad mobilný telefón Sony Ericson E od hlavného partnera celej akcie O2 a mnoho iných vecí, zakúpením Tomboly

A taktiež si môžete zakúpiť knižku Rozprávky z ôsmeho svetadielu  s venovaním od spoluautoriek Zuzky Vačkovej a Bibiany Ondrejkovej. Výťažok poputuje na podporu autistických detí.

Všetko s podporou mesta Spišská Nová Ves firmy Embraco a najkrajšieho hotela na Spiši http://www.hotel-metropol.sk/

Príďte sa zabaviť a stretnúť sa s hendikepovanými optimistami, ktorých sprevádzajú napríklad Prof. Ján Grexa, Marián Lechan, Zuzka Vačková, Erika Barkolová, Ivan Jakeš, Ján Mečiar, Jakub Petraník, Bibiana Ondrejková, Lucia Palšovičová, Ján Žgravčák a mnohí iní, ktorí pomáhajú spoločne tým, ktorí to potrebujú aj formou humoru a kreatívnych programov pre všetkých.

9.6.2013 o 17:00 sa vidíme OC Madaras Spišská Nová Ves